Gästbok

Om ni vill lämna kommentarer eller hälsningar så mailar ni till kontakt@hogarden.se så publicerar vi det på denna sida.


Bara en rad för att tacka för senast och bekräfta att er första gäst var mycket nöjd med vistelsen. Raden av helnöjda kunder kommer att bli lång. Även Brahms stråkkvintett i G-dur med er Pelle (som jag nyss lyssnat på via nätet) var mycket njutbar.


Vänligen Lars Jerker LockTack för en mycket inspirerande och trevlig dag. Särskilt tack till Anita för all den goda maten. När jag kom hem satte jag mig i solen med ett glas vin och med fötterna i fotbad. Nu har jag nästan gjort av med badsaltet och en stor del av rosenkrämen, så nu gäller det att börja tillverka själv. Då uppstår frågan: vilken olja utgjorde basen i krämen och hur länge ska rosbladen ligga i oljan innan de silas bort. Jag önskar att jag hade ett papper med beskrivningar på det vi tillverkade. Det skulle nog uppskattas av alla deltagare.


Tack än en gång, hälsningar Margaretha.Stort tack för trevligt bemötande och för allt ni delade med er av Åsbos historia.

Men vänliga hälsningar systrarna Annika och Rose-marie.Adorable Hoegården.

This was more than just a bed &breakfast. It was an unforgettable experience. A very old house, renovated gently and skillfully keeping the unique and magical atmosphere of an old house alive. We loved it! The host couple, Anita and Rolf, were adorable! Definately would choose this again.

We had a little difficulties in finding the place.Lantligt, personligt och unikt.

Härligt koncept av det mycket trevliga värdparet Rolf och Anita. De gamla, omsorgsfullt renoverade, byggnaderna andas lantlig historia. Svårslagen utsikt över landskapet i morgonljuset.A perfect rest between Linköping and Jönköping.Det borde heta "Bo på Lantgård" Väldigt hög mysfaktor.Mysigt ställe. Trevligt att ägarna åt frukost tillsammans med oss. Eldade åt oss när vi kom sent på kvällen. Ärliga ägare som berättade att det blev billigare om vi hyrde hela huset. Blev kallt i det stora rummet framåt småtimmarna. Fick gå upp o elda för att få lite värme. Dörren gnisslade väldigt mycket.


(Rummet är nu isolerat och renoverat. Personalen)